ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З нагоди 80-річного юбілею депутата Верховної Ради І скликання Волощука М.Ю.

    26 квітня 2024 п'ятниця
    95 переглядів
    Михайла Юрійовича поважають за людяність і чесність, щедрість і душевну щирість

    10 листопада актив Асамблеї громадських рад Закарпаття та Громадської ради при Закарпатській ОДА прийняли участь в урочистостях з нагоди 80-річного юбілею депутата Верховної Ради І скликання Волощука М.Ю.

    10 листопада актив Асамблеї громадських рад Закарпаття та Громадської ради при Закарпатській ОДА в складі: Голова Асамблеї Харута Ф., члени Президії ГР Греньо М., Лобко В., Лазар Й., Афтанас Я., Лукша О., Цебренко В., Кіндрат О. та інші прийняли участь в урочистостях з нагоди 80-річного юбілею депутата Верховної Ради І скликання Волощука М.Ю.


    Голова Громадської ради Ф. Харута побажав юбіляру і надалі тої енергії, натхнення, творчої наснаги, якими Михайло Юрійович завжди виділявся.

    В подарунок від Асамблеї йому було вручено портрет та сувенірну книжку з геральдикою Закарпаття. Ця книжка виготовлена по індивідуальному замовленню з таких матеріалів як дерево, метал, темне золото та інші.

    Привітати цю людину прийшли також керівники Закарпатської ОДА, представники депутатського корпусу Верховної Ради І скликання, керівництво Ужгородського Національного університету, депутати міської та обласної рад.

    Михайла Юрійовича поважають за людяність і чесність, щедрість і душевну щирість, бажання і вміння робити ближньому добро. За плечима у цієї людини — солідний досвід, а її життєва доля здавна і назавжди переплелася з рідним Закарпаттям. Спершу в радянські часи, а відтак у незалежній Україні.

    З 1990 року пан Волощук став керівником нашого краю та очолював його 9 років. За час його керівництва було збудовано велику кількість заводів. За ці роки було створено десятки тисяч робочих місць.

    Михайло Юрійович пильно стежив за зростанням, висуванням молодих і перспективних керівників, підтримував їх словами і ділами.

    На долю юбіляра випало керувати нашою областю в найскладніший період, коли мінялася соціально-економічна орієнтація в результаті розпаду СРСР і початку будівництва незалежної, самостійної держави — України. Це були чи не найскладніші часи й для самого Михайла Юрійовича. І слід сказати, що йому вдалося зберегти у багатонаціональному краї дух толерантності та братерської любові, організувати роботу органів влади без потрясінь і катаклізмів.

    Тож ще раз хочеться побажати Михайлу Юрійовичу душевного тепла, затишку, здоров’я, миру й спокою і просто щастя...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Заводи він не будував-будували росіяни.Він,і його діти не працювали на цих заводах.Відомо,до чого довели росіяни наш квітучий край.Дай Бог,щоби його діти,онуки і правнуки працювали на таких "заводах" і жили на той заробіток.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Лазар то ще тото мусорило