ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські студенти можуть отримати грошові нагороди від ПриватБанку

    26 квітня 2024 п'ятниця
    34 переглядів
    "Приватбанк" у м.Ужгород повідомляє!

    ПриватБанк запрошує закарпатських студентів взяти участь у навчальному квесті з мобільних додатків. Всіх, хто успішно виконає завдання квесту, чекає грошова винагорода у розмірі до 100 грн.

    ПриватБанк на сьогодні залишається найінноваційнішим банком України. Завдяки мобільним та Інтернет-додаткам від ПриватБанку, клієнти економлять свій час та можуть самостійно без відвідання відділення зробити потрібні операції. Навіть, перебуваючи за кордоном, кожен може, користуючись додатком ПриватБанку здійснювати транзакції та різні види платежів.

    ПриватБанк робить все можливе для того, аби наша молодь знала та користувалася технологічними новинками. На сьогоднішній день більше 9 тис. студентів нашої області обслуговуються у ПриватБанку. Молоді закарпатці тепер зможуть не тільки вивчити мобільні додатки від ПриватБанку, а ще й заробити на цьому гроші.

    “Безкоштовні мобільні додатки від ПриватБанку - зручні та дуже необхідні сьогодні, - розповідає заступник керівника напрямку просування послуг бюджетним організаціям Західного ГРУ Олексій Гетманенко. - Особливо вони важливі для молодих та активних людей. Кожен хоче йти вногу з часом, а найбільше цього прагнуть студенти. Тому ПриватБанк пропонує закарпатським студентам вчитися, ще й отримувати гроші”.

    Участь у квесті можуть брати всі студенти-власники картки “Універсальна” віком до 25 років. Для цього просто необхідно зареєструватися на сайті quest.pb.ua та здійснити вказані операції у мобільному додатку ПриватБанку. Наприклад, за встановлення на смартфоні додатку Приват24 учасник гарантовано отримує 20 грн.

    Наразі ПриватБанк пропонує такі мобільні додатки “Приват24”, “Копілка”, “Бонус Плюс”, “Регулярний платіж”.

    ​Ольга Капітан, прес-служба ПриватБанку в Ужгороді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору