ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Два дні в Ужгороді активно волонтерили! (ФОТОРЕПОРТАЖ)

    04 травня 2024 субота
    77 переглядів
    Благодійний розпродаж з ініціативи волонтерів відбувся в Ужгороді.

    Протягом вихідних, 6-7 грудня, на площі Театральній, відбувся благодійний розпродаж з ініціативи волонтерів Руху “Підтримай армію України (Закарпаття) ”. Волонтерські акції організували з приводу подвійного свята: Дня волонтера та Дня збройних сил України.

    Мета – збір коштівна потреби української армії, зокрема солдатів закарпатської 128-ої бригади.

    Два дні поспіль ужгородці та гості міста мали можливість випити гарячого чаю, придбати різноманітні смаколи, іграшки, книги чи картини. Таким чином пожертвувши гроші нашим військовим. Вже традиційно, ціни на деякі товари покупці встановлювали самі.

    А ось чаї «Будні волонтера» та «Сон артилериста» можна було придбати за 5 гривень, глінтвейн «Ранок миру» – за 15.

    Неабиякою увагою покупців користувався акварельний живопис. На благодійність свої оригінальні полотна пожертвували студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв.

    “Поєднав приємне з корисним: і картину гарну придбав, і солдатам допоміг. Не знаю, хто є автором роботи, але це однозначно талант…”, – розповів ужгородець Андрій.

    Ось так весело, смачно та патріотично за один день ужгородці наволонтерили на 12 181грн. Скільки вдалося зібрати за неділю, поки невідомо.

    Якщо ви не встигли відвідати благодійний розпродаж, але хочете підтримати будь-яким чином наших військових, то завжди можете завітати у волонтерський штаб за адресою Ужгород, вул. Митрака, 13.

    Христина БІКЛЯН

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору