ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Фальшиві" автомобілі "розсікають" дорогами Ужгородщини

    26 квітня 2024 п'ятниця
    71 переглядів
    Дует "фальшивих" автівок виявили біля Ужгородв.

    На території Закарпатської області правоохоронці проводять оперативно-профілактичну операцію «Автомобіль». Метою даної операції є покращення оперативної обстановки на території області та посилення протидії злочинам, які пов’язані з незаконним заволодінням транспортними засобами.

    Так, вчора на Ужгородщині в рамках проведення даної операції правоохоронці виявили два факти підробки номерних позначень кузовів автомобілів, – мовила речниця Ужгородського РВ УМВС Ганна Дан.

    Перше авто, джип «Ауді Q7», працівники карного розшуку Ужгородського РВ УМВС спільно з працівниками ДАІ виявили на авторинку «Кінчеш». Наступну машину, ВАЗ-2101, працівники ДАІ зупинили на автодорозі Київ-Чоп неподалік села Кінчеш. Керували транспортними засобами, відповідно, мешканці міста Ужгород та Ужгородського району.

    Наразі обидві машини доставлено на спецмайданчик Ужгородського РВ УМВС для проведення подальшої перевірки. Вилученими автомобілями займуться експерти.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ну як не гордитися нашою міліцією!? Вона цілий рік нічого не робить, а під кінець року, щоб повисити свої показники і виконати план робить показові рейди, від яких страждають невинні люди...Знаю водія ауді особисто, хороша людина, волонтер АТО (допомагає харчами саме міліцейським підрозділам). Вже проведено експертизу, яка спростовує всі наклепи наших правоохоронців, а в них навідь немає сміливості вибачитись. Ганьба! Прикро усвідомлювати, але таке можливо лише в нашій країні!