ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Віза в Словаччину – це просто!

    26 квітня 2024 п'ятниця
    41 переглядів
    Компанія ТОВ «Поні Експрес» є міжнародною компанією

    З 23.01.2015 компанія Pony Express розпочне прийом документів у громадян України, які бажають отримати шенгенську візу в Консульському відділі Посольства Словацької Республіки в Києві та Генеральному Консульстві Словацької Республіки в Ужгороді. Договір про співробітництво між Міністерством закордонних справ та компанією Pony Express Україна по збору інформації та прийому заяв на отримання візи укладений на 3 роки.

    Компанія ТОВ «Поні Експрес» є міжнародною компанією, оператор експрес- доставки пошти і вантажів з 2004 року. В 2013 році ТОВ «Поні Експрес» за результатами «Національного бізнес рейтингу» посіла перше місце серед кур'єрських служб. Компанії присвоєно почесне звання «Лідер Галузі-2013».
    Візовий центр в Києві знаходиться за адресою: вул. Костянтинівська, 27б, та в м. Ужгород за адресою: вул. Льва Толстого, 10б. Прийом документів буде здійснюватися з 9.00 до 18.00 в робочі дні.
    Директор компанії Pony Express Олександр Турчанович пояснив: «Вартість послуг візового центру – 11 євро за одну заяву. У пакет послуг з оформлення шенгенської візи, що надаються Pony Express, увійде: консультація, прийом заяв та документів, їх відправка в Консульство Словацької Республіки, зворотня доставка і видача заявнику.
    У візовому центрі здійснюється прийом документів від акредитованих туристичних фірм в Консульському відділі Пососльства Словацької Республіки в Києві і Генеральному Консульстві Словацької Республіки в Ужгороді та індивідуальний прийом документів в присутності заявника.
    У приміщенні візового центру для зручності заявників запроваджено систему електронної черги, встановлено автомат з гарячими напоями, а також здійснюється необхідна підготовка до збору біометричних даних».
    Також пан Турчанович зазначив: «Ми вдячні Міністерству закордонних та європейських справ Словацької Республіки за довіру, надану нашій компанії цим партнерством. Pony Express має тривалий досвід роботи на ринку візових послуг України, що дозволяє нам бути впевненими в успіху співпраці. Pony Express постійно розширює географію візових сервісів для того, щоб процес отримання візи став ще більш зручним і комфортним для наших клієнтів».
    Компанія Pony Express Україна надає аналогічні послуги з прийому документів на оформлення віз в Латвію і Естонію для громадян України з 2010 року, та має візові центри в Києві, Львові, Дніпропетровську, Харкові і Одесі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору