ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Продукція меблевиків Закарпаття знаходить свого споживача як в Україні, так і за кордоном

    27 квітня 2024 субота
    85 переглядів
    У 2014 році меблева промисловість принесла Закарпаттю майже 260 млн грн.

    Одним із пріоритетних напрямків розвитку економіки Закарпатської області є відновлення та розвиток діяльності підприємств меблевого виробництва. За обсягами виробництва найбільшими підприємствами галузі є ТОВ „Ено-Меблі ЛТД”, ДП „Ламелла”, ТОВ „Індустрія деревообробки”, ТОВ „ВГСМ”, ТОВ „Інтер-Каштан”, ТОВ „Майр-Хольцварен-Тересва”.

    Протягом 2014 року спостерігалась позитивна тенденція роботи підприємств з виробництва меблів. За підсумками 2014р. індекс промислової продукції, порівняно з 2013р., склав 122,5%.
    За одинадцять місяців 2014р. великими, середніми та вагомими за обсягами малими підприємствами з виробництва меблів, реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на суму 259,3 млн. грн., що складає 2,7% загального обсягу по промисловості області.
    Продукція меблевої промисловості знаходить свого споживача як в Україні, так і за кордоном. Протягом січня-листопада 2014р. за межі країни реалізовано продукції на 241,9 млн.грн. Головними експортерами меблевої продукції були TOB „Ено-Меблі ЛТД”, ТОВ „Індустрія деревообробки”, ТОВ „ВГСМ”, ДП „Ламелла”, ТОВ „Майр-Хольцварен-Тересва”.
    Для подальшого розвитку меблевої галузі, підприємствам необхідно розширювати асортимент продукції, наполегливо проводити роботи по модернізації та створенню нових сучасних виробництв для підтримки конкурентоспроможності продукції, як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках.

    Зоряна Добрянська, начальник відділу статистики промисловості Головного управління статистики у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору