ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Порядок подання фінансової звітності в електронному вигляді у 2015 році

    26 квітня 2024 п'ятниця
    17 переглядів

    Відділ статистики фінансів підприємств Головного управління статистики повідомляє, що змінено порядок приймання та обробка фінансової звітності, яка на сьогодні вже здійснюється за допомогою автоматизованої системи "Єдине вікно подання електронної звітності" за новою адресою: [email protected].

    При формуванні звітності, яка подається до Державної фіскальної служби України і Державної служби статистики України слід використовувати формати на літеру "S". Квитанція №2 респондентам буде надходити після перевірки арифметичних і логічних контролів такої звітності в органах Державної служби статистики України.
    З детальнішою інформацією щодо подання електронної звітності можна ознайомитись на веб-сайті Головного управління статистики у Закарпатській області за адресою: http://www.uz.ukrstat.gov.ua в розділі "Електронна звітність".
    Звертаємо Вашу увагу на те, що термін подання фінансової звітності за 2014 рік – не пізніше 28 лютого 2015 року.
    Запрошуємо до співпраці всіх респондентів в плані подання фінансової звітності відповідно до вимог встановлених чинним законодавством.

    повідомляє Ковач Ірина – заступник начальника управління – начальник відділу статистики фінансів підприємств ГУ статистики у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости