ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ООНівських миротворців у зоні АТО не буде!

    26 квітня 2024 п'ятниця
    82 переглядів
    Нардепи не захотіли ввести на Донбас миротворців ООН.

    Верховна Рада відхилила ініціативу фракції «Опозиційний блок» ввести на Донбас миротворчі війська ООН. Відповідний проект постанови №1847 запропонував голова фракції Юрієм Бойком, - повідомляє Insider.

    За підтримку відповідної ініціативи проголосували 33 депутати, серед яких було 6 представників фракції «Блок Петра Порошенка».

    Згідно з результатами поіменного голосування на сайті парламенту, шість депутатів президентського блоку, які спершу підтримали проект, це – Борис Козир, Вадим Кривохатько, Сергій Валентиров, Богдан Дубневич, Вадим Нестеренко і Борислав Розенблат.

    Після висвітлення на табло результатів голосування по фракціях деякі з членів коаліції попросили спікера провести переголосування. Зазначивши, що, очевидно, депутати із "БПП" не зорієнтувалися і думали, що голосують за пропозицію комітету відхилити опозиційний проект постанови. Водночас члени фракції «Народний фронт» категорично виступили проти повернення до розгляду цієї постанови. У результаті дебатів у сесійній залі голова парламенту Володимир Гройсман поставив на голосування питання про відхилення опозиційної постанови. За це рішення проголосували 232 депутати.

    Проект постанови №1847 також передбачав проведення прямих переговорів з Росією щодо забезпечення миру в Україні.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору