ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський нардеп закликає припинити всі спекуляції навколо ситуації в Дебальцеве

    26 квітня 2024 п'ятниця
    65 переглядів
    Валерій пацкан: Жодного "котла" під Дебальцеве немає!

    Валерій Пацкан зазначив, що вчора в Міністерстві оборони України відбулася нарада щодо ситуації на сході країни у фронтовій зоні.

    Народний депутат "ударівець" Валерій Пацкан закликає припинити всі спекуляції навколо ситуації в Дебальцеве, оскільки про жоден "Дебальцевський котел" мова не йде. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

    Валерій Пацкан зазначив, що вчора в Міністерстві оборони України відбулася нарада щодо ситуації на сході країни у фронтовій зоні. "Зокрема, мова йшла про Дебальцеве, де, незважаючи на в цілому складну, але не критичну ситуацію, наші військові тримають оборону. Щоб уникнути спекуляцій щодо ситуації, яка склалася із військовослужбовцями, зокрема, з сто двадцять восьмого гірсько-піхотної бригади, що знаходиться в Дебальцеве, Чорнухине та інших населених пунктах фронтовий зони повідомляю, що так званого "Дебальцевського котла" немає. Цю інформацію міністр оборони в моїй присутності особисто отримав з передової ", - зауважив Валерій Пацкан.

    Народний депутат запевнив, що зараз вживають всіх можливих заходів для евакуації поранених і забезпечення всім необхідним тих, хто перебуває в епіцентрі військових дій. За словами Пацкана, була досягнута домовленість з представниками Міноборони та Президентом України, що у випадку, якщо найближчим часом буде забезпечений перемир'я, військовослужбовці з сто двадцять восьмий бригади отримають можливість піти на ротацію. "Військові з цієї бригади в запеклих боях довели, що є справжніми професіоналами і патріотами. Тому вони заслуговують на відпочинок і високі військові нагороди", - наголосив "ударовец".

    Валерій Пацкан зауважив, що разом з народним депутатом Робертом Горватом будуть контролювати, щоб такі нагороди отримали саме ті офіцери і солдати, які ці нагороди своєю відвагою і військової майстерністю найбільше заслужили

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору