ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Шуфрич: Україна поділилась співаків, танцюристів і футболістів

    26 квітня 2024 п'ятниця
    91 переглядів
    Віце-президент ужгородської "Говерли" Олександр Шуфрич

    Віце-президент ужгородської "Говерли" розповів про причини свого раннього завершення футбольної кар'єри та про навколо футбольну ситуацію в Україні.

    "Коли я грав, було дуже сильне покоління футболістів - Алієв, Олійник, Лисенко, Прийомов, зовсім молодий Луїс Адріано тоді бігав. І я бачив, що програю цим хлопцям в таланті, вроджених якостях. Якби продовжив, нічого б доброго не вийшло. І все одно були б розмови, що тато домовився, прилаштував кудись.

    Але футбол пішов не в те русло. Зараз, коли дивлюся на деяких футболістів, їхню гру і зарплатні відомості, шкодую, що закінчив футбольну кар'єру - фінансово було б вигідніше залишитися. Давайте прямо говорити. Зараз, якщо вмієш швидко бігти, м'яч відлітає від тебе менше, ніж на три метри, і іноді можеш віддати передачу - ти вже футболіст. Країна після цих телевізійних шоу поділилася на співаків, танцюристів і футболістів - кого не спитай з молоді. А, ну і ще кулінари всі", - заявив Шуфрич.

    Розповіді про те, що Говерла півроку сидить без грошей - це неправда

    Фінансове становище у Говерлі - важке, є гравці, перед якими заборгованість 5-6 місяців.

    Про це розповів віе-президент ужгородського клубу Олександр Шуфрич.

    "Але не всі. Ми намагаємося стабілізувати ситуацію. Розповіді про те, що Говерла півроку сидить без грошей - це неправда. У нас справді утворився дефолтний період на початку 2014 року. Але з літа ми почали поступово погашати заборгованості", - сказав він.

    "І поки футболісти грали перше коло, вони регулярно отримували гроші за попередній сезон. Зараз можна сказати, що ми практично закрили заборгованості за минулий чемпіонат", - додав Шуфрич.

    За його словами, позиція клубу - спочатку погашати борги перед тими, хто залишився з командою у важкий час, а потім вже перед тими, хто влітку пішов кудись.

    "У будь-якому разі, всі борги перед усіма гравцями будуть погашені"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору