ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Єдинники" Закарпаття сплатили до місцевого бюджету майже 16 млн грн

    26 квітня 2024 п'ятниця
    58 переглядів
    Фіскальна служба Закарпаття повідомляє...

    Така сума єдиного податку надійшла до місцевих бюджетів Закарпатської області протягом першого місяця 2015 року. В порівняні з січнем 2014 року надходження «єдиного» зросли на 2 млн 604 тис грн.

    Якщо розподіляти кошти, які надійшли від фізичних осіб, а які від юросіб, то вийде, що перші сплатили 13 млн 426 тис гривень, другі – 2 млн 573 тис гривень. Цікава деталь. «Єдинники» фізичні особи-підприємці сплатили у січні 2015-го більше коштів ніж протягом аналогічного періоду в 2014-му і фізичні і юридичні особи разом.


    На сьогодні, відповідно до податкової реформи, яка впроваджується в Україні спрощена система оподаткування дещо реформувалась. Зокрема, зменшилась кількість груп платників єдиного податку з 6 до 4. До 1 групи увійшли підприємці, які здійснюють виключно роздрібний продаж товарів з торгівельних місць на ринках або здійснюють господарську діяльність по наданню побутових послуг населенню. До 2 групи – підприємці, які здійснюють господарську діяльність з надання послуг, у тому числі побутових, платникам єдиного податку або населенню, здійснюють виготовлення або продаж товарів, діяльність у сфері ресторанного господарства. До 3 групи – фізичні особи-підприємці та юридичні особи. До 4 групи – сільгоспвиробники, в яких доля сільськогосподарського товаровиробництва за попередній рік дорівнює або перевищує 75%.

    Щоб дізнатись більше інформації, щодо застосування спрощеної системи оподаткування скористайтесь банером «Податкові зміни 2015» (http://sfs.gov.ua/baneryi/podatkovi-zmini-2015) на суб-сайті Територіальних органів ДФС у Закарпатській області, або ознайомтесь із відеороз’ясненням «Про зміни до Податкового кодексу, що стосуються платників спрощеної системи оподаткування» перейшовши за посиланням http://zak.sfs.gov.ua/media-ark/videogalereya/intervyu-ta-publichni-zayavi/2127.html.


    Відділ комунікацій Головного управління

    ДФС у Закарпатській області
    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору