ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Командир батальйону "Донбас" хоче рубати закарпатські ліси?

    26 квітня 2024 п'ятниця
    74 переглядів
    Семен Семенченко хоче взяти під контроль закарпатські ліси

    Усіх цікавить, чому Семен Семенченко, якого тут ніхто ніколи не бачив, сьогодні приїхав до на Закарпаття. Не в Станицю Луганську, не в Щастя, не в Широкине, а на Закарпаття.
    Садовий хоче рубати закарпатські ліси

    Все дуже просто. Як інформують компетентні джерела, Садовому заважає начальник Закарпатського обласного управління лісового господарства. Так як у Києві цією структурою управляє людина за квотою «Самопомочі», то їм би дуже хотілося взяти під контроль і закарпатські ліси, пояснив Mukachevo.net компетентний співрозмовник:
    – Вони б хотіли зняти Липчея, а замість нього поставити злодія Пукмана, який обслуговував «регіоналів», - каже співрозмовник.
    Тому, Садовий відрядив у наш край свого ряженого комбата Семенченка. Що цікаво – допомогу на місці йому повинен надати голова громадської ради при Закарпатському УМВС Микола Желізняк.
    – Зараз ці двоє, Пукман і Желізняк, зупиняють машини на Перечинщині за підтримки міліції, а завтра їдуть на Тячівщину і Рахівщину робити картинку, яка влада погана. Таким чином, Садовий об’єднався з Медведчуком, – зауважив співрозмовник.
    Шкода, що здавалося б нормальні люди можуть до такого опуститися. Краще б Садовий відправив свого Семенченка на Волинь, де в промислових масштабах добувають янтар. А ще краще – в Станицю. Де 128-ма бригада чекає на ротацію.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору