ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У сезон відпусток Укрзалізниця запустила додатковий потяг «Одеса – Ужгород»

    26 квітня 2024 п'ятниця
    33 переглядів
    Потяг 108/107 «Одеса – Ужгород» курсуватиме щоденно по 30 серпня

    Як відомо, сезон літніх відпусток гарячий не тільки для відпочивальників, але й залізничників. Щоб задовольнити попит на перевезення залізничним транспортом у найбільш популярних напрямках, Укрзалізниця призначила курсування 14 додаткових поїздів.

    Ними можуть скористатися пасажири, які прямують на відпочинок до південних курортів: Одеси, Миколаєва, Бердянська, Херсона, Генічеська – або на захід нашої країни – до Львова та Ужгорода.

    До прикладу, потяг 108/107 «Одеса – Ужгород» курсуватиме щоденно по 30 серпня. Як повідомляє Укрзалізниця, з 10 липня по п’ятницях курсує додатковий поїзд «Київ – Ужгород». Залізничники постійно аналізують попит пасажирів на перевезення та призначають додаткові поїзди на найбільш популярних маршрутах. Квитки на всі додаткові поїзди та додаткові рейси цілорічних поїздів можна купити в залізничних касах і через онлайн-сервіс резервування й придбання проїзних документів http://booking.uz.gov.ua.

    Що стосується перевезення на відпочинок організованих груп дітей, то для цього на залізницях сформовані спеціальні потяги, які призначаються за окремими замовленнями в залізничних касах. Як повідомлялося раніше, з початку літа Укрзалізниця перевезла дитячими поїздами майже 4 тисячі школярів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору