ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В районі міста Тячів стався землетрус силою в 3 бали

    26 квітня 2024 п'ятниця
    51 переглядів
    У цей же день поштовхи землетрусу були зафіксовані в Румунії

    Цей факт підтвердила завідувач Ужгородської сейсмологічної станції Світлана Плішко.

    У Закарпатській області сейсмологи зафіксували землетрус. Про це повідомляє прес-служба ГСЧС. За інформацією сейсмічної станції, в 120 кілометрах від міста Ужгород, поблизу міста Тячів було відчутно чотири підземних поштовхи, які не мали негативних наслідків.

    Підземні коливання могли відчути жителі Тячева, Терново, Нересниці, Кривого і Добрянського в Тячівському районі.

    "За інформацією відділу сейсмічності Карпатського регіону-сейсмічної станції" Ужгород ", 19 липня на території Закарпатської області зафіксовано чотири підземних поштовхи без негативних наслідків. Так о 13:57 зафіксований підземний поштовх силою 1,7 балів, о 14:31 - 3,4 бали, о 15:24 та 15:32 - поштовхи силою 2 бали за шкалою Ріхтера ", - повідомила прес-служба.

    У цей же день поштовхи землетрусу були зафіксовані в Румунії.

    Землетрус магнітудою 3,8 за шкалою Ріхтера стався в неділю о 14.30 за місцевим часом, на кордоні Румунії з Україною, на глибині 4 кілометрів. Крім цього у Румунії були також зафіксовані ще два підземні поштовхи - один на кордоні з Україною, в 13,56, на глибині 5 кілометрів, а інший на кордоні з Угорщиною, на глибині 3 кілометрів. Обидва землетруси мали магнітуду три бали за шкалою Ріхтера.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ще був один землетрус в 00:30 20 липня Я тільки що ляхла спати і чусвула як все перенесилося А що буде далі? Це було в селі Нижня Апша або як багато кажуть, Діброва