ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Міністр МВС: У силових органах Закарпаття грядуть масові скорочення

    27 квітня 2024 субота
    88 переглядів
    Аваков: На Закарпатті буде збудована нова система влади.

    На Закарпатті очікується абсолютна перезавантаження влади: в СБУ, МВС та інших органах грядуть масові скорочення

    На високі посади будуть обрані тільки професіонали, а очолювати команду буде Геннадій Москаль.
    Про це кілька годин тому на своїй сторінці у Фейсбуці написав Арсен Аваков. Він підкреслив, що ситуація в Закарпатті була вже давно обговорена, і до влади повинні прийти нові люди.
    Аваков повідомив, що буде збудована нова система за найкоротші терміни. Геннадій Москаль залишиться на своєму посту, пройде переобрання в СБУ, буде обраний новий глава МВС. Аваков сподівається, що «стара гвардія» покине свої пости і поступиться дорогу новим людям. Також Аваков зазначив, що тим, хто засидівся на своїх місцях і виконував роботу неналежним чином, загрожує або в'язниця, або «перевиховання». В органах поміняють не тільки людей: в Закарпатті повністю зміниться система роботи. Зокрема, скоро в регіоні з'явиться патрульна поліція - таке рішення напередодні ухвалив Геннадій Москаль.
    Глава МВС зазначив, що патрульну службу створять у короткі терміни, тому вже наступного тижня усі бажаючі служити в поліції зможуть залишити свої заявки. Патрульна служба стане єдиною для всього регіону, об'єднає Ужгород, Мукачево, а також дорогу між двома містами. Днями в Закарпатті прибуде група київських поліцейських, а також кілька патрульних автомобілів. Запуском проекту керуватиме Мустафа Найєм.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору