ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

СБУ перекрила канал нелегальної міграції до Євросоюзу (ФОТО)

    02 травня 2024 четвер
    67 переглядів
    "Одеські" нелегали через Закарпаття в Євросоюз більше не їздитимуть?

    Служба безпеки України спільно з прикордонниками припинила діяльність транснаціонального злочинного угруповання, що організувало канал нелегальної міграції до країн Європейського Союзу транзитом через територію України.

    Встановлено, що ватажок вказаного угруповання - 48-річний громадянин Росії, виходець з Афганістану, залучив до злочинної діяльності афганців, які мешкали в Одеській, Сумській, Закарпатській областях та Києві.
    Зловмисники налагодили переміщення вихідців з країн Близького Сходу через державний кордон України поза межами пунктів прикордонного контролю з території Російської Федерації на територію Сумської області. Нелегальні мігранти доставлялися до Одеси, переховувалися на орендованих квартирах. Після формування груп нелегалів переправляли до Закарпаття для подальшого незаконного переміщення через кордон до країн ЄС.
    20 липня СБУ затримано організаторів каналу нелегальної міграції та групу з двадцяти двох нелегалів, підготовлену до відправлення.
    Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України. Організаторам злочину оголошено про підозру. Тривають слідчо-оперативні дії щодо встановлення всіх осіб, причетних до організації каналу нелегальної міграції, та притягнення їх до кримінальної відповідальності.
    Прес-центр СБ України
    177-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору