ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Воловеччині затримали нелегала з Киргистану

    26 квітня 2024 п'ятниця
    42 переглядів
    Наразі проводяться фільтраційні заходи

    Сьогодні персоналом від мобільної прикордонної застави «Мукачеве» Мукачівського прикордонного загону спільно з представника ДАІ у Закарпатській області, на стаціонарному посту ДАІ в населеному пункті Нижні Ворота (траса Київ-Чоп, Воловецький район Закарпатської області) під час зупинки автомобіля марки «Hyundai Tucson» було виявлено 1 громадянина Киргизстану без паспортного документу.

    Даного громадянина Киргизстану було затримано та притягнуто до адміністративної відповідальності, наразі проводяться фільтраційні заходи.

    Нагадаємо, що співробітники Мукачівського прикордонного загону у тісній взаємодії із підрозділами МВС, СБУ, ДФС, прикордонними відомствами Угорщини та Румунії проводять заходи в рамках спільної операції «Кордон-2015».

    Операція направлена на виявлення каналів переправлення незаконних мігрантів, ймовірних маршрутів їх руху, боротьби з контрабандною діяльністю на державному кордоні України, викриття та компрометація існуючих каналів протиправної діяльності на території Закарпатської області, повідомили у прес-службі Мукачівського прикордонного загону.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору