ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Місцевій владі потрібне якісне оновлення — Олександр Солонтай

    26 квітня 2024 п'ятниця
    61 переглядів
    Якщо волонтери відмовляться йти в місцеву владу, то їх місце займуть гірші люди.

    Зараз в активістів є два варіанти. Це стосується всіх, від волонтерів та членів ГО, до представників житлових кооперативів та батьківських комітетів.

    Отже, перший варіант - відмовитися від участі в місцевих виборах. Взагалі відмовитися або просто з кимось співпрацювати. Тобто самому не йти, а після виборів допомагати новій/старій місцевій владі.

    Другий варіант - йти особисто, домовлятися з партіями, створювати їх. Це можна зробити кожній особистості окремо, тобто проситися в рейтингові партії, а можна збиратися командами та створювати місцеві партійні організації. Перший варіант підходить більше одинкам, другий більше командам, хоча звісно можливі варіації.

    Особисто моя думка - другий варінт набагато набагато краще. Я не засуджую тих, хто не може наважитися балотуватися в місцеву раду, але вважаю, що місцевій владі потрібне якісне оновлення. Та яке там вважаю....Я ЦЕ ЗНАЮ ТОЧНО!!!

    Тому якщо активісти, громадські діячі, дієві люди в громадах, волонтери тощо, відмовляться йти в місцеву владу, то їх місце займуть гірші люди. Зокрема люди, які до цього часу не проявили себе в суспільному служінні, допомозі людям, самоорганізації, громадській активності тощо, але мають особисті причини йти в місцеву владу. Це звісно оновить склад місцевої влади, але не покращить її роботу. Тому на мою думку, попри поганий закон, треба йти задля блага та справ власної громади!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору