ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нерухомість в Ужгороді: попит і пропозиції восени (ЦІНИ)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    95 переглядів
    Попит на орендовані квартири в Ужгороді є сталим.

    Вартість оренди квартир в Ужгороді не змінювалась з осені минулого року. Тоді житло подорожчало приблизно на 1000 грн у зв'язку зі збільшенням попиту на квартири серед переселенців.

    Спеціалісти відзначають, що попит на орендовані квартири в Ужгороді сталий. Як зазначив Domik.ua засновник АН «R.Гранд» Роман Перегінець, найчастіше орендують квартири суденти та працівники з інших регіонів України. Також на сьогодні попитом користується орендоване житло серед переселенців зі сходу країни та молодих сімей.
    Сьогодні орендувати квартиру в Ужгороді можна мінімум за 2000 грн на околиці міста, двокімнатна квартира вартує близько 2500 грн, а трикімнатна — 3500 грн. За словами спеціаліста, на трикімнатне житло на околиці міста попит невеликий. У центрі та прицентральних районах різниця в цінах на квартири спостерігається в межах 200-300 грн.
    На сьогодні орендувати квартири в Ужгороді залежно від району та кількості кімнат можна за такими цінами:
    282.jpg
    Житло сегменту «бізнес» користується невеликим попитом, масимальна вартість таких квартир у центрі — 4500 грн, дво- і трикімнатні квартири дорожчі на 500 -2500 грн. У прицентральних районах ціни на квадратні метри нижчі на 500 грн. За словами експерта, на околиці міста пропозицій оренди житла бізнес-класу немає, бо користуватися попитом квартири не будуть.
    На сьогодні актуальні такі ціни на квартири сегменту «бізнес»:
    282-.jpg
    За словами Романа Перегінця, вартість квартир восени залишиться сталою, бо орендарі просто не зможуть сплачувати оренду. Не вплине на ціну і подорожчання тарифів, адже в Ужгороді всі квитанції за комунальні послуги сплачують орендарі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору