ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дайджест цікавих Закарпатських подій за минулий тиждень

    26 квітня 2024 п'ятниця
    91 переглядів
    Закарпатські школярі зустріли золоту осінь

    Перший тиждень осені на Закарпатті розпочався надзвичайно спекотною погодою, яка трималася аж до кінця тижня. В понеділок закарпатці попрощалися з літом, а у вівторок з новими силами зустріли золоту осінь.

    В останній день літа на трасі Київ-Чоп сталася жахлива аварія. Лоб в лоб зіткнулися два автомобілі: величезна фура і ВАЗ-2107. Від потужного лобового удару "сімка" перетворилася на криваве місиво, а водій легковика загинув на місці дорожньо-транспортної пригоди.


    щшг

    Уже у вівторок всі закарпатські школярі і студенти відправились до своїх навчальних закладів. Перший дзвінок на Закарпатті покликав в школу 157 000 першокласників. А студенти з початком нового навчального року поселилися в гуртожитки. В одному з гуртожитків старшокурсники УжНУ побили першокурсника до втрати пульсу. Разом з тим, керівництво УжНУ розповсюдило свою версію того, що сталося.


    87120

    Тим часом, закарпатців приголомшила новина про те, що в Будапешті почали сувору перевірку наданих документів, щоб позбавляти громадянства. Отже, отримати на шару угорський паспорт на Закарпатті вже не вдасться нікому.


    165


    А місто Мукачево поповнилось ще оним пам'ятником. На цей раз увіковічили цигана.
    Посередині тижня в Мукачеві відбулося офіційне відкриття пам'ятника циганові, який підмітає вулиці, створений народним скульптором Бровді Іваном Васильовичем. Пам'ятник встановили на перехресті вулиць Івана Франка та Михайла Токаря.


    бьт

    А закарпатські лікарі б'ють на сполох. У МОЗ все-таки підтвердили спалах поліомієліту на Закарпатті. Циркуляція вірусу ставить під загрозу всіх нещеплених дітей в Україні, тому МОЗ наполягає на посиленні епіднагляду по всій території України, взяття додаткових проб у всіх, хто контактував з дітьми в Закарпатській області.


    орл

    Під кінець тижня закарпатці нарешті зітхнули з полегшенням. Майже по всій області пройшов довгоочікуваний дощ. А тим часом за наказом начальника УМВС області полковника Сергія Князєва були підняті по тривозі окремі служби обласного управління міліції. Кілька десятків правоохоронців, серед яких були і жінки, прибули на полігон «Шипка» поблизу Мукачева. Там було проведено тактико-спеціальні навчання особового складу.


    987

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору