ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті зросла кількість магазинів вживаного одягу

    26 квітня 2024 п'ятниця
    64 переглядів
    В центрі Ужгорода секонд-хендів можна нарахувати майже десяток

    Тільки в центрі Ужгорода їх можна нарахувати майже десяток. Складна економічна ситуація – не єдина причина зростання популярності “секондів”.

    По – перше, дешево. Купуючи речі в таких магазинах, ви сплачуєте за вагу товару відповідно до встановленої для всіх речей загальної ціни. Тобто не має значення, чи це джинси, куртка чи футболка, різниця в тому, яка маса речей.

    По – друге, відносна якість речей. Брендовий одяг, переважно, створюється з якісних тканин і призначений для довготривалого вжитку. Проте навіть в обласному центрі Закарпаття не так багато магазинів з якісним (оригінальним) брендовим одягом, а тим більш за помірними цінами. Часто навіть в магазинах з відомим ім’ям на ринку переважають неякісні підробки. Натомість в секонд – хендах одяг завозиться із закордону і брендовий одяг відповідає своїм якісним характеристикам. Звісно, річ вже не виглядатиме як нова, але в цьому весь сенс таких закладів, пише гк.

    По – третє, модно. Буває, навіть світові зірки не гребують придбати вживану річ. Молодь все частіше намагається наслідувати модні тренди, зокрема в одязі. При цьому, не кожен має на це відповідну можливість. Рвані джинси з високою талією куплені за 2000 гривень в дорогому бутіку, можна легко замінити такими ж джинсами з секонд-хенду за 40-50 гривень.

    У більшості ужгородських секонд – хендів діє активна система знижок для постійних покупців. Придбавши товар на певну суму, ви можете отримати дисконтну картку і стати учасником різних акцій. У день завозу нового товару азартні покупці прилаштовуються в черги, аби встигнути відібарти собі найкращі речі.

    Проте в таких магазинах криються й свої небезпеки. І справа не так в побоюваннях хвороб, якими можна заразитись через речі, а в речовинах, якими ці речі обробляють задля усунення цієї таки проблеми. Пароформалін, яким обробляють весь одяг, може викликати сильні алергічні реакції як на шкірі, так і з боку дихальних шляхів.

    І хоча, секонд – хенди досі викликають у багатьох людей лише відразу, часто санітарно – гігієнічні норми в таких закладах витримані краще, ніж у продавців стихійних ринків.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору