ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жорстоке вбивство молодої жінки у Чопі розкрито!

    26 квітня 2024 п'ятниця
    124 переглядів
    Загиблою виявилася 26-річна ужгородка, мати трьох дітей.

    Шокуючі подробиці від правоохоронців.

    Загиблою виявилася 26-річна ужгородка, мати трьох дітей.
    Як з′ясували правоохоронці, молоду жінку, оголене тіло якої знайшли вчора зранку в міському парку у Чопі, згвалтували і позбавили життя троє місцевих нероб, один із яких має вже три судимості.
    Учора зранку в міському парку м.Чоп перехожий знайшов оголений труп молодої жінки зі слідами насильницької смерті. Про страшну знахідку чоловік повідомив у міліцію.
    Особу потерпілої встановлено – це 26-річна жителька м.Ужгорода, мати трьох діточок. Знайшли правоохоронці і вбивць молодої жінки. Це три жителі Чопа віком 34-47 років.
    Чоловіки ведуть антисоціальний спосіб життя, один має за плечима аж три судимості. Один із компанії познайомився в Ужгороді з потерпілою, яка теж вела розгульний спосіб життя. Привіз її погостювати в м.Чоп.
    Звечора вся компанія зібралася на місцевому стадіоні випити вина й пива. Далі захмелілі чоловіки запропонували дамі «інтим». Спершу згвалтували приятельку по чарці, а далі один із них ще й жорстоко познущався з жінки за допомогою 40-сантиметрової дерев′яної палиці. На кінці палиці був сучок, він і порвав внутрішні органи жінки... Смерть нещасної настала внаслідок втрати крові й геморагічного шоку.
    Убивць молодої жінки затримано, вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Слідство у справі триває, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    у Бабы есть только п......

    Ей она и торгует,

    Так было с сотвоения мира.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Прежде чем бросать всех женщин в один мешок, подумай о своей матери. Она тоже относится к этой категории?