ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородська «Говерла» здобула першу перемогу у сезоні і набрала 8-м очок

    26 квітня 2024 п'ятниця
    64 переглядів
    Ужгородська «Говерла» на виїзді у Києві зіграла з «Олімпіком»

    У 7-му турі Ліги Парі-Матч ужгородська «Говерла» на виїзді у Києві на стадіоні iмені Баннiкова зіграла з «Олімпіком».

    Обидві команди не продемонстрували видовищного футболу, але моменти як у одних, так і в інших з’являлися. Ближчими у першому таймі до перемоги були донеччани. Спочатку два моменти змарнував Танчик, а згодом Драченко не використав хорошу нагоду, не відзначившись після чудового прострілу того ж Танчика.
    Закарпатці відповіли аж на 39 хв.: Сергійчук після розіграшу кутового пробив у ствір, але Махарадзе врятував. Другий тайм «ведмеді» почали активніше, що й втілилося у забитий м’яч. На 68 хв. Сергійчук у штрафному майданчику отримав м’яч і пробив у ближній кут, помилка Махарадзе допомогла Михайлу відкрити рахунок. Через десять хвилин господарі могли зрівняти рахунок, але м’яч, після удару Борзенка, влучив у перекладину. На цьому небезпечні моменти у матчі закінчилися. «Говерла» здобула першу перемогу у сезоні і набрала 8-м очок. Наступну гру підопічні Грозного зіграють 20 вересня в Ужгороді проти «Чорноморця».
    Початок гри о 14:00.
    ФК «Олiмпiк» – ФК «Говерла» – 0:1 Гол: Сергiйчук 68 хв.
    ФК «Олiмпiк»: Махарадзе – Гришко, Парцванiя, Конде, Поступаленко – Огиря, Драченко (Лисенко, 64) – Танчик, Гошкодеря (Борзенко, 61), Лебiдь (Семенина, 73) – Кадимян ФК «Говерла»: Рудько – Люлька, Лухтанов, Ягодiнскiс, Цурiков – Савченко, Сергiйчук (Каверiн, 81) – Кузик (Чумак, 72), Гемега, Кутас – Хльобас (Гончар, 87)
    Попередження: Поступаленко, Гришко, Кадимян, Конде, Огиря – Сергiйчук, Цурiков, Ягодiнскiс, Рудько.

    Олег Микита

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору