ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

8 нелегалів затримані на кордоні поза пунктами пропуску (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    45 переглядів
    3-х порушників за 50 метрів від кордону зупинили стражі Закарпаття

    Восьмеро незаконних мігрантів затримали протягом минулих двох діб в результаті проведених заходів в рамках спільної операції «Кордон-2015».

    Група реагування від відділу «Герца» Чернівецького прикордонного загону виявила та затримала 2 громадян Пакистану та 1 Афганістану.  Порушників зупинили без документів неподалік н.п.Остриця. За словами затриманих, кінцевою метою подорожі для них мала стати Німеччина.
    Трьох порушників без документів за 50 метрів від кордону зупинили прикордонники відділу «Косине» Мукачівського загону. Помітити невідомих вдалося за допомогою тепловізора.   Під час фільтраційних заходів затримані повідомили, що вони прямують із Сирії.
    Також учора в ході пошукової ситуації прикордонники відділу «Великий Березний» Чопського загону біля лінії кордону затримали громадянина Вірменії.
    А на південному напрямку державного кордону прикордонники відділу «Кучурган» Білгород-Дністровського загону  затримали громадянина Грузії. Чоловік без документів намагався перетнути кордон в Україну між молдовським н.п.Новокотовськ  та українським Павлівка.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору