ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дежприкордонслужба запрошує закарпатців на військову службу за контрактом

    26 квітня 2024 п'ятниця
    45 переглядів
    Віком від 18 до 40 років

    На військову службу за контрактом на посади рядового та сержантського складу приймаються громадяни призовного віку, які мають вищу, професійно-технічну або повну загальну середню освіту, проходили або не проходили строкової військової служби, військовозобов’язані, а також жінки, які не мають військових звань офіцерського складу, з відповідною освітою та спеціальною підготовкою, віком від 18 до 40 років, за станом здоров`я – придатні до військової служби, які пройшли професійно-психологічний відбір і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.

    Держава гарантує військовослужбовцям Державної прикордонної служби України:

    – житлове забезпечення:
    службові жилі приміщення; сімейні гуртожитки; постійне житло при вислузі 20 років, з правом вибору місцевості.
    – пільги військовослужбовцям та членам їх сімей: оплата листків тимчасової непрацездатності дружині (чоловіку) військовослужбовця в розмірі 100% посадового окладу незалежно від страхового стажу; надання щорічної відпустки дружині (чоловіку) військовослужбовця за їхнім бажанням одночасно з відпусткою чоловіка (дружини).
    – своєчасне грошове забезпечення (1900 – 2500 грн.) ;
    – охорону здоров’я: безкоштовна кваліфікована медична допомога у лікувальних закладах прикордонного відомства, у невідкладних випадках – у лікувальних закладах МОЗ України за рахунок Держприкордонслужби; право на санаторно-курортне лікування та відпочинок у санаторіях і будинках відпочинку Держприкордонслужби.

    За довідками щодо прийому на військову службу за контрактом звертатись в Окремий регіональний центр комплектування Державної прикордонної служби України за адресою: Закарпатська обл., м. Мукачево, вул. Недецеї, 45 тел. 0509144065, 0663484710.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору