ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ратушняк порадив Москалю балотуватись на мера Мукачева

    26 квітня 2024 п'ятниця
    70 переглядів
    Геннадій Москаль : І що мені робити з цим Ратушняком?

    Відкрите звернення до голови ОДА Закарпатської області Москаля Г.Г.

    Генадій Генадійович, не ганьбіться і не падайте так низько на старість.
    На вибори партійного голгоспу “Солідарність” Ви не впливаєте. Всі печатки, право на формування і продаж місць у списках перехопив політичний нуль і клоун Пацкан Валерій, який потрапив в політику і списки боксера-інтелектуала через баньку. І Балога успішно і плідно наповнює типа “Ваш” список. Для меблів там ще стоїть непоганий хлопець Роберт Горват.
    Вас записали першим в облраду. А те що це месиво під Порошенко – “Солідарність” програєте в краї більшість райрад в “суху” – і не заведете жодного депутата і те що вас на голову облради і прибиральниці ОДА не будуть розглядати – Вам відомо чи ні. Відомо.
    У вас є власний, не пацканський і не пацкунський, – авторитет. Перебільшувати його також не варта. Тож увійти в історію по сучасному моментув краї у Вас є єдиний шлях і шанс. Не дати безсовісно скуповувати голоси виборців, що призводить до потворства влади а, натомість,- і суспільства і Держави. Адже банда братків Балог – ЄЦ, банда – “Відродження” з братками Андріївими, та й немало кандидатів від мертвої “Солідарності” з Качуром на підхваті,-розраховують виключно на ПІДКУП.
    Ось реальна протидія цьому,а не імітація – Ваш останній політичний акорд в житті нашого краю.
    Тож відмовьтесь від будь-яких списків і прислухайтесь до мудрої людини, яка Вам щиро не бажає нічого поганого. Список пацкунів від “успішної до нестями” влади має очолити Пацкан Валерій, на якому проби ніде ставить, а Вам для реального з’ясування власного рейтингу і порівняння його з Балогою, – треба балотуватися на посаду Голови міста Мукачево, де б ми Вас щиро і підтримали.
    З повагою і найщирішими побажаннями – Сергій Ратушняк.

    Про це Ратушняк заявив у мережі Фейсбук.

    Читайте також - Сергій Ратушняк: Москаль з Балогою зривають вибори

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору