ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородця затримали з метамфетаміном та марихуаною (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    78 переглядів
    Чоловік стверджує, що наркотики - для власного споживання.

    Вдома знайшли ще наркотики.

    У 45-річного мешканця міста вилучено метамфітамін і марихуану, а в його підвалі знайшли електронні ваги для зважування та ще кілька пакетиків з марихуаною.
    Під час відпрацювання території міста Ужгорода, в поле зору працівників сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міськвідділу міліції потрапив 45-річний мешканець Ужгорода. В присутності понятих в ужгородця вилучили два поліетиленові пакети з речовиною схожою на синтетичний наркотик – метамфетамін та чотири пакетики з речовиною рослинного походження зеленого кольору схожу на марихуану. Крім того, при огляді підвалу, було виявлено та вилучено ще чотири поліетиленові пакети з речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожу на марихуану.
    Зі слів ужгородця, наркотичні речовини зберігав для власного вживання. Вилучені речовини направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження. Триває слідство, повідомили в Ужгородському МВ УМВС.
    0_1728-1.jpg
    0_1728-2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору