ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За плечима лідера профспілок Закарпаття - багате трудове життя (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    67 переглядів
    УЖГОРОД - ОКНО В ЕВРОПУ - UA-REPORTER.COM

    Сьогодні, 13 жовтня, у колі колег по роботі, друзів, профспілкових активістів відзначає свій день народження голова Закарпатської облпрофради Іван Іванович Король, який майже 22 роки очолює обласну профспілкову організацію.

    З багатьох напрямків діяльності – соціального діалогу, колдоговірної та інформаційної роботи, навчання профспілкового активу, оздоровлення дітей, передплати на профспілкові видання тощо Закарпатська обласна рада профспілок неодноразово відзначалася Федерацією профспілок України.
    Багаторічна сумлінна праця профспілкового лідера області, його професіоналізм, принциповість, вболівання за доручену справу, уважне ставлення до потреб спілчан, особистий внесок у розвиток профспілкового руху викликають повагу соціальних партнерів – органів влади і роботодавців, колег по роботі, численного профспілкового активу Закарпаття і України.
    Щедро зичимо вам, шановний Іване Івановичу, довгих років життя, здоров’я, бадьорості духу і оптимізму, творчої наснаги на профспілковій ниві, вірних і надійних друзів.

    Сергій Баранчиков, голова профкому Закарпатської облпрофради

    На ФОТО:
    - голова Закарпатської облпрофради Іван Король.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору