ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Словак на "Шкоді" перевозив сигаретну контрабанду!

    27 квітня 2024 субота
    46 переглядів
    Закарпаття. Через приховані 100 пачок цигарок словак позбувся «Skoda Octavia».

    Іноземця затримали в одному з пунктів переходу на українсько-словацькому кордоні.

    У Закарпатській митниці ДФС, наголошують, що переміщення тютюнових виробів з використанням тайників, навіть в незначних кількостях, як у цьому випадку, є порушенням митного законодавства, яке працівники відомства зобов'язані припиняти.
    Так, іноземець повертався із України в Словаччину. Для перетину кордону й проходження митного контролю обрав митний пост "Малий Березний" Закарпатської митниці ДФС. Їхав на транспортному засобі "Skoda Octavia", 2005 року випуску, з реєстраційним номерним знаком Словаччини.
    Для проходження митного оформлення водій обрав смугу спрощеного митного контролю "зелений коридор". Перед початком проведення митного контролю громадянин усно заявив, що в його автомобілі відсутні товари та предмети приховані від митного контролю, або такі, що заборонені до вивезення з України.
    Митники прийняли рішення вивести транспортний засіб із "зеленого коридору" й направити його в "червоний". В ході проведення поглибленого огляду автомобіля було виявлено в задньому бампері приховані від митного контролю сигарети вітчизняного виробництва з акцизними марками України, загальною кількістю 100 пачок.
    Виявлені сигарети іноземець визнав своєю власністю.
    Таким чином, громадянин Словаччини вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю.
    Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Наразі тютюнові вироби і транспортний засіб вилучено.
    Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору