ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

40 прикордонників отримали квартири у Чопі на Закарпатті

    26 квітня 2024 п'ятниця
    71 переглядів
    Щасливі хвилини вручення ключів від квартир у прикордонному Чопі.

    Серед них семеро учасників АТО.

    Довгоочікувані ключі від житлоплощі стали для кожного символом входження в новий етап життя, сповнений радості та сімейного затишку.

    — Підвищення соціальних гарантій персоналу — одне із пріоритетних завдань у реформуванні нашої служби. Тож мені дуже приємно вручити ключі від нових квартир прикордонникам Західного регіонального управління, серед яких учасники АТО і ветерани служби, — зазначив голова Державної прикордонної служби України генерал-полковник Віктор Назаренко. — Цього року держбюджетом на будівництво житла для охоронців кордону передбачено 60 мільйонів гривень. За ці кошти споруджують та реконструюють 15 житлових об’єктів.

    40-квартирна секція — третя і водночас завершальна черга будівництва 75-квартирного будинку в Чопі. Загальна вартість її будівництва — 12,5 мільйона гривень.

    Із входинами привітала прикордонників Чопський міський голова Галина Цар.

    — Для цього будинку міська рада надала земельну ділянку, а всі рішення приймали в найкоротші строки, зокрема й щодо оформлення документів на новозбудовані квартири, — сказала вона. — За кошти міста заасфальтовано вулицю Петефі, впорядковано прибудинкову територію.

    — Усі можливі ресурси спрямовуємо на підтримку прикордонників, які боронять Україну в зоні АТО. Адже вони заради нас, заради миру, заради Незалежності держави ризикують здоров’ям і життям. Хочу вірити, що вони відчувають цю підтримку, — додала Галина Василівна.

    Серед тих, хто отримав ключі від нових помешкань, була і вдова Артема Коханого — прикордонника-майора, який загинув на сході. Галина Цар подарувала родині загиблого бійця сертифікат на придбання пральної машини. Охоронці кордону подякували державі, що отримали комфортну житлоплощу, обіцяли й надалі надійно захищати кордони Вітчизни.
    Василь Бедзір, УК

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Наверное возле кладбища, где годами стоят квартиры пустые и ждут покупателей. У инвесторов небыло другого выбора, чем " вымыть" застрявшие деньги через бюджет МОУ...