ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В аварії біля столиці Австрії постраждали 11 пасажирів автобуса «Неаполь-Ужгород» (ВІДЕО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    16 переглядів
    Автобус, що потрапив у ДТП під Віднем, їхав в Ужгород.

    Чотирнадцять наших співвітчизників потрапили у ДТП в Австрії.



    «Аварія сталася неподалік міста Швехат – це усього в п’ятнадцяти кілометрах від Відня. Близько п’ятої ранку автобус із українцями на борту із невідомих поки причин звернув із шосе, пробив огорожу та з’їхав у кювет. Двоє наших громадян потрапили до лікарні із тяжкими травмами».


    «Консул – поруч з постраждалими. Перекладає. Розміщує легко поранених у готелі. Уточнення: рейс був Неаполь-Львів-Ужгород. Лікарні, де лежать поранені у ДТП українці – «KH Mödling», «SMZ Ost», «AKH Wien», «KH Baden», «Wilhelminenspital». Важких нема», – зазначив у «Twitter» посол України в Австрії Олександр Щерба.


    «Український автобус перекинувся на трасі S1 біля столиці Австрії Відня. 11 осіб госпіталізовано, двоє з них – у тяжкому стані», – повідомило австрійське видання «Heute». – Аварія сталася близько 6-ї години ранку. За попередніми даними, водій або заснув, або перевищив швидкість. В результаті автобус перекинувся і знову став на колеса, отримавши серйозні пошкодження. З 14 осіб, які перебували всередині, 11 були відправлені до лікарень Відня, Бадена і Медлинга. Двоє з них перебувають у тяжкому стані».


    За попередніми даними, водій або заснув, або перевищив швидкість.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору