ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські бійці в АТО отримають військове спецобладнання зі США

    28 березня 2024 четвер
    82 переглядів
    Спецзасоби закарпатським захисникам надіслав виноградівець із США

    Прилад нічного бачення, монокуляр, більше двох десятків комплектів термобілизни, а також рюкзаки для води (т.зв. камельбеки) та «розгрузки» отримають на днях закарпатські військові на передовій.

    Вкрай необхідні речі для військових заступник голови ОДА Михайло Рівіс передав командиру гірсько-піхотного батальйону 128-ї бригади Андрію Джусу, – повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.
    Спецзасоби закарпатським захисникам вкотре надіслав уродженець Виноградова, підприємець, який нині мешкає у Сполучених Штатах, Анатолій Чизмар.
    - Наш землякактивно допомагає зі спорядженням бійцям у зоні АТО, - зазначив Михайло Рівіс. – Хотілося би побажати, аби нашому патріоту вже не доводилося перейматися такими речами, щоби це обладнання вже не знадобилося, в країні нарешті настав мир та наші хлопці повернулися додому живими і здоровими.
    Військові гірсько-піхотного батальйону зараз несуть службу на передовій, неподалік міста Щастя. За словами командира, ці подарунки наразі вкрай необхідні: «Ми не можемо скаржитися на харчування – маємо все необхідне. А ось спецтехніки бракує, особливо оптики, зокрема нічної. А термобілизна як ніколи станеться в нагоді, адже на сході вже панують морози, вночі доходить і до мінус восьми».
    Полковник висловив вдячність благодійнику за підтримку і запевнив, доставить обладнання військовим особисто, адже вже вирушає на схід до свого батальйону.
    0_3323-.jpg
    0_3323-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору