ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

США відмовляються приймати сирійських біженців (ФОТО)

    27 квітня 2024 субота
    59 переглядів
    Навала біженців із Сирії

    Губернатори 24 штатів США відмовилися приймати сирійських біженців. Губернатори всіх штатів, крім одного, є представниками Республіканської партії, повідомляє DT.UA з посиланням на канал CNN.



    Професор права Американського університету Стівен Владек сказав, що формально губернатори не можуть відмовити у прийомі біженців, оскільки дане питання знаходиться в компетенції федерального уряду. Однак без сприяння влади штатів федеральному уряду буде важко втілити в життя програму щодо розміщення біженців.


    З 2011 року в США прибули тільки 1500 мігрантів з Сирії, але президент Сполучених Штатів Барак Обама анонсував на 2016 рік програму щодо розміщення 10000 сирійських біженців.




    Як вже повідомлялося, населення Сирії складає близько 17 млн людей. З них близько 7 млн — внутрішньо переміщені особи, ще близько 4 млн людей є біженцями, які покинули країну. З тих 4 млн переважна більшість осіла в ближчих країнах. Близько 313 тис. людей пішло до Європи. З них близько 30 тис. людей ризикнули перепливти Середземне море. Кожен 10 потонув.


    bizhenci_1.jpeg


    bizhenci_2.jpeg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача uzhgorod.

    Коментар: 

    хиба ревуть воли як ясла повни