ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Затримано двох дилерів, які переправляли наркотики через кордон на Закарпаття (ФОТО)

    27 квітня 2024 субота
    99 переглядів
    Наркотики переправляли через кордон

    Кримінальна поліція Управління внутрішніх справ м. Міхайловце та округу м. Требішов з березня цього року провели оперативне обстеження і подальше розслідування злочину незаконного виробництва наркотичних засобів і психотропних речовин, отруто містких та наркомістких речовин, їх зберігання та перепродажу.

    Ґрунтуючись на отриманій інформації, продаж відбувався у м. Міхайловце, згодом дилери переправляли наркотики через кордон – на Закарпаття, пише Michalovskespravy.sk Після оцінки всієї отриманої інформації, поліція провела в середу, 25 листопада, затримання осіб, які були причетні до виготовлення та обігу наркотиків в Требішовському та Міхаловецькому районах. У результаті - двох підозрюваних затримано.


    Під час обшуку, поліція вилучила поліетиленовий пакет з білих кристалічною речовиною, цифрові ваги, комплекти для ін'єкцій і листя сухих зелених рослин, а також інші речі, використовувані для зберігання і зважування лікарських засобів, що підлягають експертизі. Попередня експертиза вже підтвердила, що у біла кристалічна речовина містила 78,9% метамфетаміну, з якої вже до вживання було підготовлено щонайменше 47 доз до вживання. Були затримані 26-річний Томас К., житель Міхаловців, та 36-річний Михай Н., з Требішовського району.


    У обох за місцем проживання виявили вже готові для продажу наркотики. Наприклад, один грам метамфетаміну вони продавали за 65 євро, а 1 грам канабісу - близько € 7. Зараз затримані перебувають під вартою. Подальшу їхню долю вирішить суд. У разі визнання їх винними, обом загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Про це повідомила регіональний представник поліції м. Кошице Яна Месарова.
    nark.jpg


    nark2.jpg


    nark4.jpg


    nark5.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору