ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Олігарха Дмитра Фірташа заарештують у випадку приїзду в Україну... а Фірташ повертається в Україну вже наступного тижня

    26 квітня 2024 п'ятниця
    118 переглядів
    Дмитро Фірташ

    Радник міністра внутрішніх справ, нардеп Антон Геращенко заявив, що бізнесмена Дмитра Фірташа заарештують, якщо він повернеться до України.


    Про це Геращенко розповів в ефірі програми "Шустер Live", передає агентство "Інтерфакс-Україна".

    Ніякий Фірташ в Україну не приїде, ви це побачите. Бо якщо він сюди приїде, його заарештують,
    — запевнив він.


    Геращенко запропонував дочекатись 1 грудня і подивитись, чи справді скандальний бізнесмен приїде. Нардеп додав, що займається цим питанням.


    Водночас народний депутат з фракції БПП Сергій Лещенко зауважив, що в Україні ніхто не відкрив кримінальне провадження щодо Фірташа, оскільки, на його думку, існують певні негласні домовленості.


    Однак, як заявив прес-секретар українського олігарха, Дмитро Фірташ повернеться до України наступного тижня після 1,5-річного перебування у Австрії. За наявною інформацією, Фірташ 2 грудня візьме участь у з'їзді Федерації роботодавців України, яку він очолює.


    Нагадаємо, 12 березня 2014 року поліція Австрії заарештувала Фірташа у Відні у зв'язку з розслідуванням ФБР справи про корупцію індійських чиновників, у якій нібито замішаний і Фірташ. 21 березня 2014 австрійський суд звільнив Фірташа під заставу 125 млн євро. Однак суд відхилив запит США на екстрадицію Фірташа, бо вважає його політично мотивованим.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору