ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Росія відмовиться від турецьких продуктів

    26 квітня 2024 п'ятниця
    47 переглядів
    Турецькі продукти можуть замінити на єгипетські

    Росія може заборонити поставки охолодженого та замороженого м'яса великої рогатої худоби з Туреччини. Про це пише газета "Известия".
    Під заборону можуть потрапити, молочна продукція, овочів і фруктів, а також морепродукти.

    "До заборонених до ввезення продуктів можуть увійти м'ясо солоне в розсолі, сушене чи копчене м'ясо, молоко і молочна продукція, включаючи сир, а також безлактозна продукція, вся риба (у тому числі морепродукти - молюски та ракоподібні), горіхи і фрукти, овочі, у тому числі їстівні коренеплоди і бульбоплоди, ягоди та зелень", повідомляє видання з посиланням на перелік продуктів, наданий джерелом, близьким до Мінсільгоспу РФ.
    Згідно з повідомленням, повний урядовий перелік економічних заходів щодо Туреччини буде опублікований до 1 грудня.


    Єгипет готовий замінити Туреччину в таких сферах, як експорт овочів, фруктів, одягу і виробів зі шкіри до Російської Федерації. Про це заявив єгипетський міністр торгівлі і промисловості Тарек Кабіл, передає УНН з посиланням на Sputnik.
    "Єгипет зацікавлений в тому, щоб заповнити російський ринок необхідними товарами, особливо тими, які привозилися з Туреччини, у світлі рішення Росії про обмеження турецького імпорту фруктів і овочів, а також в одязі і шкіряних виробах", - йдеться в заяві міністра.
    Відзначається, що цю пропозицію Т.Кабіл обговорював з главою російського Мінпромторгу Денисом Мантуровим на зустрічі в ОАЕ.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору