ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті перший повнометражний художній фільм “Право на життя” з`явився завдяки молодим театралам

    04 травня 2024 субота
    25 переглядів

    Хрещеним батьком закарпатського ігрового кіно став 19-річний Володимир Ладижець. Студент Ужгородської філії Київського Інституту культури здобуває фах театрального режисера, однак галузь кіно юного митця вабить найбільше. У кінофільмі Володимир виступив режисером та сценаристом. Стрічка викликана емоціями автора і зачіпає актуальні проблеми з життя сучасної молоді: наркотики, алкоголь, проституція.

    Автор визнає, що до рівня професіонала йому ще далеко, він бачить у власному кінопродукті помилки, але наголошує, що вдосконаленню немає меж.

    Ідею створення фільму Володимирові підказали організатори театрального фестивалю у Словаччині, повідомляє UA-Reporter.com . Зйомки тривали 3 тижні, бюджет кінопроекту становив 12 тисяч гривень, власні кошти автора. Але, як стверджує юний митець, відгуки на фестивалі почув загалом схвальні.

    Наймолодший нащадок знаної у краї творчої династії Ладижців відчуває у собі багатий потенціал. У планах молодого режисера – заснування кіностудії і зйомки комедійно-містичного фільму.

    Кінострічку “Право на життя” бачили вже у Києві та Харкові. Ужгородському глядачеві її представлять в удосконаленому варіанті. Прем`єра художньої стрічки “Право на життя” відбудеться 17 вересня у залі лялькового театру. Початок о 19 годині.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости