ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Cтудентку, яку після ДТП водій вивіз у ліс помирати, врятував бездомний пес

    26 квітня 2024 п'ятниця
    85 переглядів
    Рятівнику не вдалося навіть віддячити

    Життя 20-річній полтавчанці, яку збила машина, а потім її водій, щоб приховати злочин, вивіз до лісу і там залишив помирати, врятувала собака.


    Про цей дивовижний і зворушливий випадк розповів журналістам на прес-конференції начальник головного управління Національної поліції в Полтавській області полковник Олег Бех.


    За його словами, дівчину, яка йшла на заняття, збив автомобіль. Вона отримала важкі травми і втратила свідомість. Щоб приховати сліди злочину, ще не встановлений поки поліцією водій, вивіз її в найближчий ліс недалеко від історичного заповідника «Поле Полтавської битви» і залишив там помирати на холоді. Спас нещасну бездомний пес, який ліг поряд з дівчиною і грів її своїм тілом до того моменту, поки жертву аварії не знайшли люди, які і викликали поліцію. У несвідомому стані дівчину відправили до лікарні.


    Як повідомили в Київському райвідділі поліції Полтави, дівчина залишилася жива. А от її рятівника не вдалося навіть віддячити, так як пес при вигляді великої групи людей втік.

    Як ми раніше повідомляли, бездомний собака в Таїланді врятував життя новонародженій дівчинці, яку матір залишила в смітнику. Собака підхопив немовля, загорнене в біле простирадло, і відніс до людей.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору