ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Ревнива" матір підмовила сина разом вбити суперницю... страшна історія (ВІДЕО)

    27 квітня 2024 субота
    75 переглядів
    Вбиту кинули в колодязь

    Ввечері 15 грудня 2015 року у селі Баштанського району згорів житловий будинок, а близько 10:00 години наступного дня в колодязі, розташованому на території зазначеного домоволодіння, було знайдено тіло 40-річної власниці .


    Судово-медичний експерт, оглянувши померлу, дійшов до висновку, що смерть настала внаслідок удушення чадним димом, але виявив і сліди насильницьких дій на тілі – близько 30 колотих ран в районі спини, чотири з яких є проникаючими та відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень, й перелам носу.


    Ввечері 16 грудня працівники Баштанського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області вже документували свідчення осіб, що обґрунтовано підозрюються у причетності до настання смерті потерпілої.


    Зі слів затриманих, 55-річної жінки та її 36-річного сина, того дня вони разом із співмешканцем зловмисниці та її 40-річною подругою організували застілля. Свято відбувалося у будинку підозрюваної і доволі швидко кількість вжитої горілки вплинула на потребу вираження почуттів. Чоловік домовласниці нібито почав залицятися до гості. Його громадянській дружині це не сподобалось, про що вона й голосно заявила, а її син, звісно, намагаючись підтримати свою матір, вдарив "запрошену" по обличчю.


    Остання вирішила піти додому. Домовласниця разом із нащадком визвалися її провести і, виходячи з кімнати, мати нібито запропонувала синові вбити "суперницю".


    Чоловік, у якого, до речі, на утриманні п’ятеро дітей, погодився і, з його слів, по дорозі прихопив із собою шило.


    Наносити удари жінці він почав відразу, як тільки вишли за паркан. Потерпіла спочатку намагалась чинити опір, але швидко втратила сили.


    Мати із сином взяли "подругу" під руки та донесли до її будинку, що знаходиться по сусідству. На подвір'ї загиблої є колодязь, до якого родичі і кинули потерпілу. Мабуть, під час падіння жінка зламала ніс та від болю прийшла до свідомості, тому що почала голосно кричати.


    Спільники вирішили довершити свою справу. З їх слів, вони принесли сухої соломи та, підпаливши, кинули її у криницю. Туди ж вони жбурнули і маленьку дворову собаку, яка безперервно гавкотіла на непроханих візитерів.


    Як запевняли правоохоронців затримані, вони не мали на меті спалити будинок, а пожежу пояснили тим, що колодязь знаходиться ближче ніж два метри до будівлі, тож іскра від палаючої соломи могла стати причиною загоряння.


    Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.115 КК України "Умисне вбивство", санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років, або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті.


    Жінка та її син затримані в порядку ст.208 КПК України, готуються матеріали для оголошення їм про підозру та обрання міри запобіжного заходу.


    За матеріалами ВК ГУНП у Миколаївській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору