ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Подробиці трагічних ДТП, що сталися цими вихідними на Закарпатті

    26 квітня 2024 п'ятниця
    43 переглядів
    МНСники за допомогою спеціального обладнання діставали потерпілих

    Як ми вже повідомляли, вранці 27 грудня в с. Довге Іршавського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Відповідне повідомлення надійшло до Служби порятунку «101» о 08:26.


    За попередньою інформацією, водій автомобіля марки «Volkswagen Caddy», рухаючись із боку с. Бронька до с. Довге, не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя та врізався у дерево.


    Для ліквідації наслідків ДТП на місце події виїхали відділення 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава та державного пожежно-рятувального поста с. Довге. Як з’ясувалося, у машині перебували 31-річний шофер та його 18-річний пасажир. Обох постраждалих за допомогою спеціального обладнання вилучили з понівеченого автомобіля й передали до рук медиків. Після надання невідкладної допомоги з численними переломами потерпілих госпіталізували до Іршавської районної лікарні.




    Того ж дня о 20:10 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшла інформація про дорожньо-транспортну пригоду, що виникла на вул. Миру в смт Ясіня Рахівського району. Учасником ДТП став автомобіль марки «Audi 80», за кермом якого перебував 27-річний мешканець смт Ясіня.


    В результаті ДТП шофера було заблоковано у салоні машини. Бійці 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів, використовуючи гідравлічні ножиці, вилучили його з транспортного засобу. Із травмами нижніх кінцівок водія доставили до Рахівської районної лікарні, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору