ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Тривога! Росіяни винищують "до тла" мирне населення Сирії. Жахливі кадри (ВІДЕО, ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    72 переглядів
    При бомбардуваннях були вбиті «сотні мирних жителів»

    Вашингтон звинуватив Москву в авіанальотах на цивільні об’єкти в Сирії.


    При бомбардуваннях були вбиті «сотні мирних жителів», у тому числі співробітники рятувальних служб, заявив у Вашингтоні офіційний представник Держдепартаменту США Марк Тонер.


    За його словами, російські військові літаки атакували медичні установи, школи та ринки. У жовтні та першій половині листопада понад 130 тисяч сирійців були змушені рятуватися втечею з рідних місць, багато з них – в результаті нальотів російської авіації, підкреслив Тонер.


    Правозахисні організації Amnesty International і Human Rights Watch, а також сирійські активісти раніше вже виступали з обвинуваченнями на адресу Росії у вбивстві сотень людей у ​​Сирії. 28 грудня державний секретар США Джон Керрі висловив у телефонній розмові з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим стурбованість тим, що бомбардування проводяться по цивільних цілях.


    Президент Росії Володимир Путін під час зустрічі з державним секретарем США Джоном Керрі 15 грудня зажадав, щоб президенту Сирії Башару Асаду дали можливість брати участь у виборах в 2017 році. Путін висловив упевненість, що Асад переможе у виборах, якщо візьме в них участь. Керрі з пропозицією російського президента не погодився. Також держсекретар заявив, що США приступили до розробки правил голосування, які могли б перешкодити Асаду перемогти на виборах. Питання збереження Асада на посаді є ключовим на міжнародних переговорах із врегулюванню ситуації у Сирії. Західні країни і монархії Перської затоки наполягають на його обов'язковій відставці. Башар Асад є президентом Сирії з 2000 року. Раніше він вже заявляв про намір брати участь у виборах в 2017 році, якщо його підтримає сирійський народ.







    AVIA2.jpg


    avia3.jpg


    avia4.jpg


    avia5.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору