ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Добрий дідусь Ленін, від якого кров холоне... розсекречені моторошні телеграми "товариша" (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    104 переглядів
    Розсекречені телеграми Володимира Ілліча - садиста і вбивці

    Добрий дідусь Ленін, від якого холоне кров. Записки садиста і вбивці Розсекречені телеграми Володимира Ілліча і витяги з багатотомних творів Леніна, від яких холоне кров.



    21 січня 1924 пішов із життя Володимир Ульянов (Ленін), ідейний натхненник жовтневої революції 1917 року і перший лідер Радянської держави.


    За роки, що минули після смерті тирана, був створений справжній культ Леніна. Його тіло досі лежить в центрі російської столиці як символ «високодуховного» російського світу.


    Наведемо кілька його цитат: 1. «... Прекрасний план! Закінчуйте його разом з Дзержинським. Під виглядом "зелених" (ми потім на них звалимо) пройдемо на 10-20 верст і перевішаємо куркулів, попів, поміщиків. Премія: 100.000 р. за повішеного ... »Литвин А. Л.« Червоний і Білий терор в Росії в 1917-1922 роках »2.« Війна не на життя, а на смерть багатим і дармоїдів, буржуазним інтелігентам ... з ними треба розправлятися, при найменшому порушенні ... У одному місці посадять у в'язницю ... В іншому - поставлять їх чистити сортири. У третьому - забезпечать їх, після відбуття карцеру, жовтими квитками ... У четвертому - розстріляють на місці ... Чим різноманітніше, тим краще, тим багатшим буде загальний досвід ... »24 - 27 грудня 1917 (Ленін В. І.. Зібр. соч. Т. 35. С. 200, 201, 204. - З роботи «Як організувати змагання?») 3. «... Чи можете ви ще передати Теру, щоб він все приготував для спалення Баку повністю, у разі навали, і щоб друковано оголосив це в Баку ». 3 червня 1918 (Волкогонов Д.А. Ленін.


    lenin.jpg


    Політичний портрет. Ленінське рукописне розпорядження голові Бакинської ЧК С. Тер-Габріеляну) 4. «Пенза, губвиконком. ... Провести нещадний масовий терор проти куркулів, попів і білогвардійців; сумнівних замкнути в концентраційний табір поза містом ». 9 серпня 1918 (Ленін В. І.. Зібр. Соч. Т. 50. С. 143-144). 5. «Товаришам Кураєву, Бош, Мінкіну та іншим пензенським комуністам. Товариші! Повстання п'яти волостей куркульні повинно повісті до нещадного придушення. Цього вимагає інтерес всієї революції, бо тепер узято «останній рішучий бій» з куркульнею. Зразок треба дати. Повісити (неодмінно повісити, щоб народ бачив) найгірших 100 явних куркулів, багатіїв, кровопивців. Опублікувати їх імена. Відібрати в них весь хліб. Призначити заручників - згідно вчорашньої телеграмі. Зробити так, щоб на сотні верст навкруги народ бачив, тріпотів, знав, кричав: душать і задушать кровопивців кулаків. Телеграфуйте про отримання та виконання. Ваш Ленін ». (Латишев А.Г. Розсекречений Ленін. М., 1996. С. 57.). 6. «Саратов, (уповноваженій Наркомпроду) Пайкесу. ... Раджу призначати своїх начальників і розстрілювати змовників і коливних, нікого не питаючи і не допускаючи ідіотської тяганини ». 22 серпня 1918 (Ленін В. І.. Зібр. Соч. Т. 50. С. 165). 7. «Свияжск, Троцькому.


    Здиваваний і стривожений уповільненням операції проти Казані, особливо якщо вірно повідомлене мені, що ви маєте повну можливість артилерією знищити противника. По-моєму, не можна шкодувати міста і відкладати довше, бо необхідно нещадне винищення ... »10 вересня 1918 (Ленін В. І.. Зібр. Соч. Т.50. С. 178). 8. «Щодо іноземців раджу не поспішати висилкою. Чи не краще в концентртабір ... »3 червня 1919 (Ленін В. І.. Зібр. Соч. Т. 50. С. 335). 9. «Всіх, що проживають на території РРФСР іноземних поданих з лав буржуазії тих держав, які ведуть проти нас ворожі і військові дії, у віці від 17 до 55 років укласти в концентраційні табори ...» (Латишев А.Г. Розсекречений Ленін. М. , 1996, С. 56). 10. «... селяни далеко не всі розуміють, що вільна торгівля хлібом є державний злочин. «Я хліб справив, це мій продукт, і я маю право їм торгувати» - так міркує селянин, за звичкою, по старовині. А ми говоримо, що це державний злочин ». 19 листопада 1919 (Ленін В. І.. Зібр. Соч. Т. 39. С. 315). 11. «Т. Луначарскому ... Все театри раджу покласти в труну.


    Наркому освіти надолужити займатися не театром, а навчанням грамоті ». Ленін, 26 серпня 1921 (Ленін В. І.. Зібр. Соч. Т. 53. С. 142.) 12. «... я приходжу до безумовного висновку, що ми повинні саме тепер дати саме рішуче й нещадне бій чорносотенному духовенству і придушити його опір з такою жорстокістю, щоб вони не забули цього протягом декількох десятиліть ... Чим більше число представників реакційного духівництва і реакційної буржуазії вдасться нам із цього приводу розстріляти, тим краще ».
    19 березня 1922 (Известия ЦК КПРС. 1990. № 4. С. 190-193). 13. «... Прийняти військові заходи, тобто постаратися покарати Латвію і Естляндію військовим чином (наприклад, «на плечах» Балаховича перейти деінде кордон на 1 версту і повісити там 100 -1000 їх чиновників і багатіїв) ». Ленін, серпень 1920 (Латишев А.Г. Розсекречений Ленін. М., 1996). 14. «... Суд повинен не усунути терор; обіцяти це було би самообманом або обманом, а обгрунтувати і узаконити його принципово, ясно, без фальші і без прикрас ». 17 травня 1922 (Ленін В. І.. Зібр. Соч. Т. 45. С. 190).


    Вам нікого цей безумець не нагадує?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору