ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород так завалило снігом, що комунальникам на допомогу прийшла... поліція, з лопатами розчищають вулиці від снігу (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    49 переглядів
    Приклад показала закарпатська поліція

    На радість ужгородцям місто таки засипало снігом. Та ще й як! Комунальники не справляються з роботою і в міській раді згадали старе добре правило - кожен повинен прибрати свою прилеглу територію. Приклад показала поліція Закарпаття.

    У міській раді нагадують: відповідно до Правил благоустрою кожен господар зобов'язаний забезпечити розчистку прилеглої території. Це стосується і власників приватних будинків, жителів ОСББ і працівників підприємств, установ, організацій, кафе, магазинів, офісів тощо


    Враховуючи свята працівники відділу муніципальної поліції та правопорядку Ужгородської міськради поки лише попереджають, але надалі нерозчищеними снігу і леду будуть складати адміністративні протоколи і штрафувати.




    Приклад показують поліцейські - з самого ранку вони розчищають територію біля адмінбудівлі обласної поліції від снігу. Там, де не змогла проїхати снігоочисна машина, працюють правоохоронці з лопатами.


    За прогнозами Закарпатського гідрометцентру вранці і вдень 7 січня в Закарпатській області очікується сильний сніг. Протягом 7-9-го на дорогах більшої частини області збережеться ожеледиця.


    Управління ДСНС України в Закарпатській області звертається до мешканців та гостей нашого краю бути особливо обережними та дотримуватись правил особистої безпеки. По можливості утримуватися від далеких поїздок власним автотранспортом і не паркувати автомобілі на узбіччях доріг перешкоджаючи таким чином роботу снігоочисної техніки.


    polic2.jpg


    polic.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору