ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Легенду про четвертого царя" відтворили у Хусті!

    26 квітня 2024 п'ятниця
    24 переглядів
    Що таке "Легенда про четвертого царя"?

    І зробили це прості школярі.

    Всім відомо, що коли народився Месія, то його прийшли відвідати три царі зі Сходу.
    Вони прийшли вклонитися і подарувати новонародженому Ісусику золото, миро і ладан. Та існує легенда, що йшов із ними і четвертий цар – убогий, але дуже багатий душею. Він ніс Дитятку три перлини, але по дорозі роздав нужденним, і тим самим зробив найбільший дарунок Ісусу. Саме це –безкорисливо робити добро та бути милосердним і стало основною метою проведення інсценівки школярами Хустської спеціалізованої школи I-III ст. №3. За словами їхнього класного керівника Марти Анишинець, оскільки саме 2016 рік оголошено роком Божого милосердя, то ми всі повинні відкрити двері для Ісуса, запустити Його в свої серця та душі.
    "У наш час дуже важливим є повернути в людські душі найголовніші людські цінності – доброту, милосердя, співчуття до інших. Саме цьому нас і вчить «Легенда про четвертого царя». Головне, що діти зрозуміли, що четвертим царем може стати кожен із нас, коли робить добрі вчинки", - поділилася з виданням заступник директора з навчально-виховної роботи Олеся Сарваді.
    Діти виконували щедрівки, цікаві колядки, хореографічні композиції. А на згадку про різдвяно-новорічну зустріч власноруч виготовили Віфлеємські зірочки, які подарували найріднішим – батькам.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору