ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Україна братиме участь у програмі ЄС для малого та середнього бізнесу

    26 квітня 2024 п'ятниця
    54 переглядів
    Відповідне рішення було прийняте на засіданні 13 січня

    Уряд прийняв рішення про підписання угоди з Європейським Союзом про участь України у програмі ЄС "Конкурентоспроможність підприємств малого і середнього бізнесу (COSME) (2014 - 2020)".
    Про це йдеться в повідомленні на Урядовому порталі.

    Відповідне рішення було прийняте на засіданні 13 січня.
    COSME – провідна програма ЄС з бюджетом 2,3 млрд. євро, спрямована на створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього підприємництва (МСП), що реалізується в рамках стратегії "Європа 2020".
    "Приєднання України до програми сприятиме розвитку українського підприємницького середовища і консультативних та аналітичних послуг, пов’язаних із експортно-імпортною діяльністю підприємств, розширенням торговельно-економічних зв’язків, приведенню українського законодавства у сфері малого та середнього підприємництва до європейських стандартів, а також створенню умов для популяризації підприємництва та формування культури бізнесу", - йдеться у повідомленні.
    Україна братиме участь у таких складових: покращення регуляторних умов функціонування МСП; формування культури ведення бізнесу, покращення умов доступу МСП на ринки.

    Закарпаття може збагатитися на 1 млрд. гривень за рахунок малого та середнього бізнесу

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору