ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Де закарпатцям краще платити за комуналку? (ІНФОГРАФІКА)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    89 переглядів
    Мінімальні комісії були змушені ввести у закарпатському КОМІНВЕСТБАНКу

    Ще у минулому році оплатити комунальні послуги у найпопулярніших установах області закарпатці могли без будь-яких комісій та доплат. Однак уже наприкінці 2015-го майже у всіх банках та навіть у популярній Укрпошті були введені нові тарифи та підвищені комісії за комунальні платежі від громадян.

    Здебільшого одна сім’я сплачує 4 - 5 платежів – телефон, електроенергію, газ, квартплату і ін. Нині в різних банках за квитанцію беруть 5 грн, але є банки де комісія по 10 і навіть по 20 грн. за платіж. Враховуючи підняття тарифів на комунальні послуги, та комісій за кожну квитанцію, сума набігає значна, особливо для малозабезпечених людей та пенсіонерів.
    Мінімальні комісії були змушені ввести і у закарпатському КОМІНВЕСТБАНКу.
    «Після масового підвищення тарифів у банках, що працюють в Закарпатті, значна кількість населення почала платити «комуналку» у КОМІНВЕСТБАНКУ. Через наплив людей доводиться збільшувати кількість кас та все одно, змушені констатувати, що є величезні черги людей», - розповідає керівник відділу маркетингу ПАТ «КОМІНВЕСТБАНК», Інна Воронич.
    За її словами прийом квитанцій досить затратна операція і тому банки вже не можуть робити це безкоштовно. Саме тому нині по готівковим платежам комісії стали вищими. Також є банки, які таким чином хочуть зменшити кількість платежів від населення, оскільки зорієнтовані на надання інших послуг.
    До слова, зараз в КОМІНВЕСТБАНКу чи не найменші ціни на цілий ряд комунальних платежів. На оплату за газ та воду встановлені мінімальні тарифи - 3 грн. за квитанцію. А на ряд оплат, таких як телефон, інтернет, електроенергія, квартплата, АВЕ Ужгород, - тарифи ще залишаються безкоштовними.


    Докладно в інфографіці/таблиці

    VITYaG.jpg


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Великий "розвод по-українськи" від Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    На почте и в ощаде тоже комиссия 3 грн. за одну квитанцию.
    А вообще то это грабеж на ровном месте !!! Наверное я буду платить не каждый месяц, а раз в 3-4 месяца, дешевле выйдет.