ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Геніально! Це повинен побачити кожен! Ви просто о.....єте, коли побачите, що під водою... (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    194 переглядів
    По дну басейну ходять люди і дивляться на тебе крізь товщу води!

    Здається, що це звичайний басейн. Але ти ОБІМЛІЄШ, коли побачиш, що відбувається під водою!

    Коли ти приходиш в музей, то, напевно, останнє, що очікуєш там побачити, це басейн. Проте в Музеї мистецтва XXI століття, який розташований в японському місті Канадзава, саме басейн привертає пильну увагу відвідувачів.

    Втім, це не просто басейну інсталяція аргентинського художника Леандро Ерліха (Leandro Erlich). Майстер славиться своїми сміливими роботами, які змушують нас не вірити власним очам. І цей об'єкт є його візитною карткою.

    З вигляду це і справді звичайний басейн, в якому хлюпається кристально чиста вода. Проте варто трохи постояти біля краю, як в ньому почнуть відбуватися дивні речі. По дну басейну ходять люди і дивляться на тебе крізь товщу води!

    Виявляється, цей басейн всього лише майстерна ілюзія. Його чаша перекрита надміцним прозорим склом, на якому хлюпається всього кілька сантиметрів води. Усередині ж басейн повністю сухий, а на дні обладнана спеціальна кімната.

    Стіни цієї кімнати пофарбовані в аквамариновий колір. Справжня вода, яка хлюпається на склі вгорі, створює реалістичні тіні на них. Тому при погляді зверху здається, що басейн повний води.

    Ідея такого концептуального басейну відвідала Леандро ще наприкінці 90-х років. У 1999 році він реалізував свою задумку і показав «Басейн» на виставці, яка проходила в Центрі сучасного мистецтва в Нью-Йорку.

    Ця інсталяція настільки захопила відвідувачів, що керівництво Музею мистецтва XXI століття в Канадзаві вирішило встановити «Басейн» у себе на постійній основі.

    Тепер багато туристів, які відвідують Японію, спеціально планують поїздку в Канадзава заради цієї дивовижної композиції.

    От би наживо побачити цей чудовий басейн і сфотографуватися там «з-під води»! Якщо ця незвичайна інсталяція справила на тебе враження, то обов'язково розкажи про неї своїм друзям.


    ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ Божевільний екстрім - безстрашний Італієць пролетів через розщелину в скелі шириною в два метри (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору