ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті працюють 75 фахівців по лікуванню людських очей (ФОТО)

    27 квітня 2024 субота
    62 переглядів
    В Ужгороді відкрився сучасний Закарпатський Центр Зору.

    Закарпатський Центр Зору запрацював в Ужгороді практично наприкінці минулого року.

    Щороку понад 300 тисяч закарпатців звертаються по медичну допомогу до офтальмологів. Найпоширеніші хвороби очей, на які страждають краяни, – це кон’юнктивіт, катаракта, глаукома та дегенерація сітківки. Нині в області працюють 75 офтальмологів. Однак спеціалізованого і сучасного центру з діагностики та лікування хвороб зору в області досі не було.

    Практично наприкінці минулого року, 21 листопада, в Ужгороді відкрився Закарпатський Центр Зору.

    Заклад розташовно в зручному для потенційних пацієнтів місці – на другому поверсі сучасної споруди, безпосередньо навпроти центрального входу Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. Андрія Новака.

    – У Центрі ви маєте можливість провести сучасне повноцінне офтальмологіче обстеження дорослих та дітей на обладнанні виробництва Японії, США, Німеччини, Словенії. Подібної кількості і якості спеціалізованого обладнання, зібраного в одному місці, на Закарпатті більше немає, – розповідає головний лікар Центру Валерій Бєляєв. – Обстеження та лікування пацієнтів з офтальмологічною патологією проходить відповідно до сучасних стандартів лікування та діагностики з використанням обладнання виробництва США, Японії, Німеччини, Словенії. Скажімо, сучасну діагностику захворювань сітківки при судинних (діабетична ретинопатія, ускладнення гіпертонічної хвороби, глаукома та ін.) захворюваннях та дистрофічних станах (вікова дегенерація сітківки, короткозорість та ін.) у нас можна швидко та безболісно провести на оптичному когерентному тривимірному томографі виробництва Японії Topcon 2000-3D, на статичному периметрі виробництва Німеччини Oculus та на офтальмологічному ультразвуковому апараті виробництва Японії Tomey. При виявленні захворювання сітківки, яке потребує лазерного втручання, лазерні методики лікування проводяться на сучасному лазерному фотокоагуляторі фірми Alcon (США), при діабетичній ретинопатії та ускладненнях гіпертонічної хвороби на сітківкці та при помутніннях оптичних середовищ (вторинній катаракті) та при певному виді глаукоми проводиться лазерне лікування на YAG-лазерному апараті виробництва Словенії.

    У Центрі працюють висококласні спеціалісти. Крім того, в клініці проводяться регулярні консультації провідних фахівців в офтальмології з Державної Установи "Інститут очних хвороб та тканинної терапії ім. В.П. Філатова АМН України" з міста Одеса.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору