ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Ужгородські цигани вирощують марихуану на Ужі - у нас, в Ужгороді, нюхають і курять, а на Сході «коляться"... про життя ужгородських наркоманів

    27 квітня 2024 субота
    65 переглядів
    Амфітамін привозять з Словаччини, Угорщини, Чехії

    Днями правоохоронці вилучили у двох чоловіків з Радванки 2,5 кілограми марихуани. За таку партію на «чорному ринку» дають 300 тисяч гривень. Цей випадок не є рідкістю.

    Наркотики можна купити безпосередньо в Ужгороді, або замовити їх доставку через мережу Інтернет. Вдалося поспілкуватися з одним з наркозалежних ужгородців. 36-річний чоловік не називає свого імені. Його наркотичний стаж – майже 10 років. Цигани вирощують марихуану на Ужі «В Ужгороді, як і всюди в Україні багато наркоманів.


    У нас більше сидять на «синтетиці» та марихуані, на Сході, в основному, – «чорнушники».


    У нас нюхають і курять, а там «коляться». Наркотики знайти легко. Або приїжджають з «мадяр», або варяться «тут», можна замовити по інтернету.


    «Трава» у нас коштує 120-150 гривень за грам, амфетамін від 500 до 1000 гривень за грам в залежності від якості, «кокс» — найдорожчий – від 4000 гривень за грам.


    «Чорнухою» (опіати, героїн) в Ужгороді займаються цигани. За ними також — вирощування марихуани. Часто саджають «траву» просто на річці Уж, у важкодоступних для перехожих місцях. Амфетаміном промишляють ті, хто має виходи на кордоні.
    Найчастіше його привозять з Словаччини, Угорщини, Чехії. Бувають періоди, коли його варять тут, але він не завжди чистий», — розповів чоловік.


    Наркотики через Інтернет.Є інтернет-форуми, на яких можна замовити наркотики в будь-яку частину України, у тому числі і в Ужгород. Подібні сайти обіцяють доставку товару протягом одного дня. Оплата проводиться двома шляхами: переводом коштів на банківський рахунок, або webmoney. Доставка проводиться найчастіше через поширені служби кур’єрської доставки. Дилери попереджають, що ціни на сайтах можуть змінюватися, ціну щоразу просять уточняти.

    В середньому «прейскурант» цін на наркотики в Ужгороді такий:


    Кокаїн-250$ за 1 грам


    Марихуана — 6$ за 1 грам


    Героїн — 130$ за 1 грам


    Екстазі — 20$ за штуку


    Амфетамін — ­30$ за 1 грам


    Джерело 0312.ua


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Тюремний інспектор на Закарпатті забезпечував ув’язнених марихуаною

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору