ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Геннадій Москаль розповів про затримання угорськими правоохоронцями організатора контрабандного трафіку цигарок із України в ЄС

    28 квітня 2024 неділя
    76 переглядів
    Затриманий «не рядовий пішак», а ключова фігура

    За твердженням Геннадія Москаля, затриманий «не рядовий пішак», а ключова фігура.

    «22 січня на КПП «Лужанка» з угорського боку був затриманий мешканець Мукачева Роланд Садовий (1977 року народження), котрий має подвійне громадянство – України й Німеччини. Садовий затриманий угорською поліцією і переправлений у Будапешт по запиту правоохоронних органів Німеччини. Причина затримання – причетність до контрабанди сигарет з України в Євросоюз», — написав на своєму сайті голова Закарпатської ОДА.


    За даними Геннадія Москаля, саме через цього затриманого йшли замовлення із Європи на великі партії контрабандних цигарок.


    «Саме Садовий отримував замовлення на сигарети з Британії, Італії, Німеччини, Франції та інших країн ЄС, після чого готував з українського боку «ліві» документи на поставку крупних партій сигарет під виглядом різних товарів і домовлявся з угорськими митниками про пропуск фур із контрабандою. Ця інформація достовірна й отримана з правоохоронних органів ЄС, із якими ми постійно співпрацюємо у боротьбі з контрабандою тютюнових виробів. Більш того, за нашою інформацією, ланцюжок затриманих буде розширюватися».


    Нагадаємо, раніше Геннадій Москаль оригінально прокоментував події в Закарпатському апеляційному суді, порівнявши їх з Німеччиною 1933-го року

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору